Mooi Wel! Kerst Event 2019

Zo langzamerhand komen de Kerstdagen alweer dichterbij. Zelf vind ik dit altijd de leukste tijd van het jaar. De sfeer van de versieringen buiten, binnen de haard lekker aan.... Ik kan er écht van genieten. Deze bijzondere tijd vraagt wat mij betreft dan ook om een bijzondere aktie van Mooi Wel! Daarom organiseer ik op 12 december a.s. van 14.00 tot 21.00 uur een gezellig Kerst Event en ik nodig jou van harte uit om daarbij aanwezig te zijn.
 
Kom lekker Kerstshoppen:
Dit is je kans! Tijdens het Kerst Event zijn er mooie salonaanbiedingen van jouw favoriete produkten die je absoluut niet wilt missen. Maar misschien zoek je ook nog iets voor onder de kerstboom of wil je iemand met de feestdagen heel blij maken met een kadobon voor een mooie behandeling?
 
Surprise:
Tijdens het Kerst Event wordt aan een aantal bezoeksters een bijzondere "experience" aangeboden...... Spannend😃
 
Kerst = warmte en gezelligheid:
En dus is er uiteraard een hapje en een drankje om van te genieten.
 
Samen komen is nóg gezelliger:
Vind je het leuker om sámen met iemand te komen? Heb je een vriendin die het leuk vindt om ook eens een kijkje te nemen bij Mooi Wel? Hartstikke leuk! Nodig die vriendin dan vooral uit en kom gezellig samen!
 
Kom je?
Enthousiast geworden en je wilt langskomen? Dan hoef je nog maar één ding te doen en dat is even je komst bevestigen. Stuur hiervoor uiterlijk 7 december a.s. een kort berichtje naar info@mooiwelleusden.nl en laat weten of je 's-middags of  's-avonds wilt komen én met hoeveel personen je komt.
 
Ik kijk er naar uit om je te zien op 12 december!