Skip to content
Gratis verzending vanaf € 50,00 binnen Nederland
Afspraak maken

Over Mooi Wel

Stop met huidbelasting en ga voor huidverbetering

Ik wil graag het beste van het beste aanbieden voor jouw huid, zónder compromis. Mijn overtuiging is dat dit alleen maar mogelijk is door met produkten te werken die niet tégen, maar juist mét de huid samenwerken. Produkten die door de huid worden herkend; zónder belastende en/of hormoon verstorende stoffen, maar wel met een hoge dosering prachtige, unieke werkstoffen en uiteraard biologisch gecertificeerd. Dat is toch wel het minste wat we voor onze huid kunnen doen?

Spreken is zilver, zwijgen is (soms) goud……

Bij Mooi Wel gaan hoogwaardige behandelingen hand in hand samen met een hoog wellness gehalte. Rust, beleving, het prikkelen van de zintuigen en persoonlijke aandacht zijn steekwoorden die bij Mooi Wel hoog in het vaandel staan.

Ben je toe aan een moment van ultieme ontspanning? De gezichtsbehandelingen kunnen ook in volledige stilte uitgevoerd worden. Laat mijn handen voor je werken, luister alleen nog naar mooie achtergrondmuziek en zink lekker weg in de verwarmde wellnessbank.

Manuele huidverbeteringstechnieken:

Vanwege mijn passie voor masseren heb ik mij in de loop van de tijd volop gespecialiseerd in manuele huidverbeteringstechnieken zoals (buccale) bindweefseltechnieken, natural face lifting, cupping en sculpting. Ook maak ik graag gebruik van diverse “tools” zoals een jaderoller, guasha en kansawand.

Opleiding Hormoonfactor:

Een gezonde hormoonbalans is de basis voor een gezond lichaam. Als hormonen uit balans raken, kunnen allerlei klachten optreden. Denk hierbij aan hormonale migraine, overgewicht, menstruatiepijn, overgangsklachten, maar ook aan huidproblemen. Door het volgen van de opleiding Hormoonfactor heb ik mij verder verdiept in het hormonale systeem zodat ik, in relatie tot huid en huidproblemen, de juiste adviezen kan geven. De opleiding is een HBO geaccrediteerde opleiding die ik met veel plezier heb gevolgd.

Deze tevreden klanten gingen je al voor

Rating: 5

Naar Sylvia gaan is altijd een feestje. Heerlijke behandeling en vrolijke vrouw. Ik loop herboren de deur uit.

Rating: 5

Wil je eerlijk advies en een verwenmomentje voor jezelf? Dan is dit THE PLACE TO BE!!! Het was weer heerlijk! Ik kijk uit naar onze volgende date!

Rating: 5

Wederom een super fijne en uitgebreide behandeling zoals ik gewend ben bij Silvia. Het is voor mij echt genieten, dank.

Ik maak graag kennis met je!

Ben je door dit alles nieuwsgierig geworden? Ik maak heel graag kennis met je en heet je van harte welkom voor een mooie behandeling.

De salon is gesitueerd op de begane grond en dus volledig toegankelijk voor minder valide klanten. Parkeren kan op eigen terrein; pál voor de salon.

Back To Top