Skip to content
Gratis verzending vanaf € 50,00 binnen Nederland
Afspraak maken

Absolution

Biologisch gecertificeerd

Het is geen fabeltje, geen marketingtruc; biologische producten zijn werkelijk beter voor je huid. Waarom? Omdat je huid natuurlijke ingrediënten veel makkelijker herkent, opneemt en verwerkt dan chemische bestanddelen. En waar biologische ingrediënten de natuurlijke functies van de huid ondersteunen en versterken, kunnen kunstmatige bestanddelen deze juist verstoren.

Biologisch betekent werken mét de natuur. Het betekent meer welzijn voor de dieren, minder pesticiden, geen kunstmatige onkruidverdelgers of kunstmest.

Kiezen voor biologische cosmetica is niet alleen een kwestie voor goed voor jezelf en je huid zorgen, maar ook voor een duurzamer milieu. De produkten van Absolution zijn biologisch gecertificeerd door Ecocert Greenlife, het keurmerk voor natuurlijke en biologische produkten en volledig vrij van siliconen, minerale oliën, GGO, sulfaten, hormoon verstorende stoffen, parabenen, PEG, Ftalaten en synthetische kleur- en geurstoffen.

Maak de switch naar biologische cosmetica; je huid zal je dankbaar zijn!

Mix & Match

Geef je huid de verzorging waar ze om vraagt. Onze huid is een levend orgaan en haar conditie kan veranderen. Denk hierbij aan leeftijd, weersomstandigheden, stress, hormonale schommelingen etc. Door het Mix & Match principe geeft Absolution je de mogelijkheid om zelf de juiste combi’s samen te stellen, afgestemd op de specifieke behoefte van je huid. Een huidverzorgingslijn op maat; iedere dag opnieuw…..

Stop met huidbelasting en ga voor huidverbetering met Absolution!

Bij Mooi Wel worden alle behandelingen uitgevoerd met producten van het merk Absolution. Het merk is biologisch gecertificeerd. Wat dit merk verder zo bijzonder maakt?

Back To Top